4 Ekim 2012 Perşembe

HAFTANIN FİLMLERİ 29 EYLÜL 2012

1-SİYAH GİYEN ADAMLAR 3(Men in Black 3)
2-PİRANA 3 DD(Piranha 3DD)
3-ÖLÜMCÜL DENEY LANETLİ ULUS(RESIDENT EVIL DAMNATION)
Ajan J, Ajan K'yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir...
Oyuncu Will Smith ve yönetmen Barry Sonnenfeld Siyah Giyen Adamlar efsanesini yeniden canlandırmak için üçüncü kez bir araya geliyorlar. Gezegenimizi bir kez daha düşmanlardan kurtaracak çok gizli devlet örgütlerinin dünyasına iniyoruz. Ayrıca serinin üçüncü filmi bu kez 3 boyut teknolojisinin olanaklarından sonuna kadar faydalanıyor.
Başrollerde Will Smith'e eşlik eden isimler ise Tommy Lee Jones, Josh Brolin ve güzel yıldız Emma Thompson...
Her yıl Bahar Tatili'nde Victoria Gölü'nün nüfusu 5,000'den 50,000'e fırlar. Kasaba güneşlenmek, eğlenmek ve bol bol içki içmek isteyen insanların akınına uğrar. 
Ama bu yıl, bu küçük kasabada, kasaba yerlilerinin sarhoşlarla ilgili şikâyetlerinin yanına bir yenisi daha eklenecek. Yeni bir dehşet dalgası Victoria Gölü'nde açığa çıkmak üzere. Gölde insan yiyen balıkların ortaya çıkmasından sonra bir grup yabancı, bölgenin keskin dişli yeni sakinlerine balık yemi olmamak için bir araya gelecek ve dehşet saçan canavarlara karşı işbirliği yapacaklardır.
serinin oyunlarına daha uygun olan CGI filmlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak 2008 yılında Resident Evil: Degeneration ile karşılaşmış ve ikinci oyun sonrasında Leon ile Claire'i tekrar bir arada izlemiştik. Capcom bugün yaptığı açıklama ile yeni bir CGI film projesini daha duyurdu.Degeneration'dan sonraki konuları anlatacak olan filmin adı ise Resident Evil: Damnation olacak. 2012 yılında Japonya'da çıkacak olan filmde gene Leon S. Kennedy'i ana karakter olarak göreceğiz. TGS 2010'da yeni bilgilerine kavuşmayı umduğumuz film ayrıca 3D olarak çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder