4 Ekim 2012 Perşembe

HAFTANIN FİLMLERİ 28 EYLÜL 2012

1-LİSELİ POLİSLER(21 Jump Street)
2-AMERİKAN PASTASI BULUŞMA(American Reunion)
3-ARAMIZDA BEBEK VAR(A Happy Event)
4-Flynn Olmak(Being Flynn)
5-CİNNET GECESİ(The Incident)
6-AŞKI ARARKEN(Shopgirl)
Polis okulundan yeni mezun olan iki arkadaş, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak alınırlar. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçlarını izlemek, rapor etmek ve engellemekken,her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.
1999'un çılgın üniversite gençleri şimdi aileleriyle birlikte geri dönüyor! "En lezzetli dilimi en sona ayır" mottosuyla geri dönen Amerikan Pastası serisinin son filminde ilk filmden bu yana aralıksız seyrettiğimiz Jason Biggs, Alyson Hannigan, Eugene Levy ve Seann William Scott'ın yanı sıra ilk iki filmdend hatırladığımız Tara Reid, Shannon Elizabeth ve Chris Klein gibi isimler kadrodaki yerini almış görünüyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ikinci uzun metrajlı işine imza atan Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg ikilisi üstleniyor. Film ülkemizde 6 Nisan 2012'de gösterime girecek...
“Hayatımı tepetaklak etti, köşeye sıkıştırdı beni, sınırlarımı zorladı... Dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, şefkati ve fedakârlığı öğretti bana. Peki, annem bana bunları niye hiç anlatmadı? Niye kimse bu konudan bahsetmiyor?” İlk çocuklarının doğumuyla birlikte tasasız hayatları kesintiye uğramış genç bir çifti anlatan Aramızda Bebek Var, genç bir annenin günlüğünden hareketle, hamilelik ve doğum tabusunu yıkıyor. Eliette Abecassis’in otobiyografik romanından uyarlanan ve ünlü Fransız yönetmen Rémi Bezançon’un üçüncü uzun metrajı olan bu sıcak ve hınzır film, prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yaptı.
Amerika'nın Boston kentinde 1980'lerde geçen hikayede, Jonathan banka soymaktan hüküm giymiş, hapishaneden çıktıktan sonra girdiği geçici işlerde tutunamadığı için beş parasız kalmış, evsiz bir adamdır. Oğlu Nick ise çocukluk günlerinden babasını hayal meyal hatırlamaktadır. Bir gün babasından hapisten çıktığına dair bir mektup alır ama onunla yeniden görüşmeyi istemez. Ama kaderden kaçınılmaz ve bir gün sosyal hizmetlere bağlı evsizler barınağında görevli olarak çalışan Nick'in karşısına babası kalacak bir yer istemek için çıkar...
, Max ve Ricky bir rock grubunda müzik yapmaktadırlar. Küçük yerlerde sahne alsalar da ünlü olmayı hayal etmektedirler. Parasız kaldıklarında bir tımarhanede çalışmak zorunda kalırlar. Fakat bir gece büyük bir fırtına tımarhanede elektriklerin kesilmesine yol açar. Merkezi sistemle kilitlenen kapılar açılır ve tımarhanede yaşayan hastaların hepsi ansızın serbest kalır.
büyük bir başarıyla canlandırdığı Mirabelle iki farklı erkekle tanıştığında Beverly Hills'de bir mağazada eldiven departmanında çalışan ve şöhret olmak isteyen çekici bir kadındır.Tanıştığı iki adamdan biri olan Jeremy son derece asosyaldir. Ray ise zengin bir iş adamıdır. Bu zeki, sıcak, komik ve modern aşk masalını izlediğinizde aşık olmaya engel olamayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder