11 Eylül 2012 Salı

HAFTANIN FİLMLERİ 07 EYLÜL 2012


1-İÇİMDEKİ ŞEYTAN(The Devil ınscıe)
2-HAYALET KURTARMA OPERASYONU(The Great Gost Rescue)
3-SMS AŞKLARI(Sextuality)
4-CAN
5-KORSANLAR
1989 yılında acil yardım hattı Maria Rossi’den (Suzan Crowley) üç kişiyi vahşice öldürdüğünü belirten bir çağrı alır. Yirmi yıl sonra, kızı Isabella (Fernanda Andrade) o gece olanların peşine düşer. Annesinin akıl hastası mı olduğunu, yoksa kötü ruhlar tarafından mı ele geçirildiğini öğrenmek için, annesinin kilit altında tutulduğu, cezadan muaf akıl hastalarının yattığı İtalya’daki Centrino Hastanesi’ne gider. Isabella annesini iyileştirmek için, bilim ve dini birleştiren alışılmadık yöntemler kullanan iki genç şeytan çıkarıcıyla (Simon Quaterman ve Evan Helmuth) anlaşınca, hepsi Maria’yı ele geçiren son derece kuvvetli dört kötü ruh hâlindeki saf kötülükle karşı karşıya kalır.
enç hayalet Humphrey’in büyük bir sorunu vardir; ailesiyle birlikte yaşadiklari evden zorla çikartilinca, ne kalacak bir yerleri, ne de korkutabilecekleri birileri kalmiştir. Kendilerine yeni bir mekan aramaya başladiklarinda, yalniz olmadiklarini, insanlarin yeni alişveriş merkezleri kurabilmek için dünyadaki çoğu hayaleti zorla evlerinden, şatolarindan ya da malikanelerinden kovduğunu keşfederler. Ailesini ve diğer evsiz hayaletleri kurtarabilmek için Humphrey’in gerçek bir korku şölenine ihtiyaci vardir.
Modern dünyanın gerçeği sanal aşklar ve gerçek aşklar üzerine keyifli bir komedi...Blackberrry telefonlarıyla iki ayrı ilişki yürüten iki kişi, birbirlerine âşık olurlar. Birlikte olmak için ikisinin de sms ile yürüttükleri ilişkilerine son vermeleri gerekir.
Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe'nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır; Cemal'in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe şimdi Can ile tek başına kalır. Bir yandan tam annelik yapamadığı ve başından da atamadığı Can vardır, diğer yanda tek düze giden hayatından gitgide sıkılmıştır. Bir gün karşısına yeniden birlikte olabileceği bir adam çıkınca, Ayşe kağıt üstünde hala evli göründüğü Cemal ile yüzleşmek için onun karşısına çıkar...
Kaptan Korsan, "Yılın Korsanı" ödülünü almak için rakipleri Kara Bellamy ve Pala Bıyık Liz'i alt etmek zorundadır. Onları Kanlı Adalar'dan Viktorya İngilteresine uzanan zorlu bir yolculuk beklemektedir. Bu yolculuk boyunca Kaptan Korsan yanına şaşkın bir bilim adamını da alıp kötücül güçlere sahip bir kraliçeye karşı da mücadele veriyor. Ama bir korsanın en bğyğk tutkusunun macera olduğunu asla unutmadan! Gideon Defoe'nun aynı adlı çocuk kitabından gene yazar tarafından senaryolaştırılan filmin yönetmenliğini Peter Lord ve Jeff Newitt beraber üstleniyorlar. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jeremy Piven, Brian Blessed gibi isimler yer alıyor. Türkçe dublaj kadrosunda ise Osman Alkaş, Murat Şen, Burcu Esmersoy ve Barış Özgenç gibi başarılı isimler yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder